vrouwen seks met elkaar

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vrouwen en mannen voelen zich nu eenmaal aangetrokken tot elkaar. Welke signalen daarvoor heen en weer vliegen, die zijn niet altijd duidelijk. In ons onderbewustzijn vangen we echter soms meer op. De reactie op mannelijke en vrouwelijke hormonen is daarom ook zeer interessant. Wanneer je nadenkt over daten, dan zijn er door die onderliggende signalen dagen die duidelijk meer succes van slagen bieden.

Veranderd stemgeluid van een vrouw

Over welke signalen we het dan hebben? Als voorbeeld de vrouw die in haar vruchtbare dagen een iets ander stemgeluid heeft dan anders. Mannen worden daar automatisch door aangetrokken. Zijn lichaam zal reageren op haar staat van zijn.

Je hebt het vast niet door wat er met het hart van een man gebeurt als er een oculerende vrouw in de buurt is. Zijn hartslag gaat enorm omhoog.

Deze onderzoeksresultaten zijn door Amerikaans onderzoek van Dr Melanie Shoup-Knox van de James Madison University en Dr Nate Pipitone van de Adams State University aangetoond. Hierover is een artikel verschenen in Physiology & Behaviour Journal.

Verband aandacht man en hormonen vrouw

In het onderzoek ging er gekeken worden naar enig verband tussen het schommelen van de maandelijkse hormonen van vrouwen en de aandacht voor de man voor haar.  Het blijkt dus dat er subtiele veranderingen in haar stem te weeg worden gebracht. Die veranderingen  worden door mannen waargenomen en werken als elektrische stroompjes op zijn huid.

Om tot de verschillende stemgeluiden te komen werden gedurende diverse tijdstippen in een maand de stemmen van diverse vrouwen vastgelegd. Deze opnames werden later voor zowel mannen als vrouwen afgespeeld.

De stem moest beoordeeld worden op aantrekkelijkheid door de mannelijke en vrouwelijke luisteraars. De meest sexy stem bleek zowel voor mannen als voor vrouwen de stemmen van ovulerende vrouwen. Bij zowel mannen als vrouwen reageert de huid met een percentage van 20% sterker en stijgt de hartslag met ongeveer 5%.

Natuur bepalende rol

Het is dus apart dat de natuur dus eigenlijk bepaalt welke vrouw het meest in staat is tot verleiden op een bepaald tijdstip. Die  zwoele stem van een vrouw is er niet omdat ze die bewust aanwent, die krijgt ze gewoon.  Dat vervolgens andere vrouwen dat ook door hebben omdat zij dat stemgeluid ook prettiger vinden is door de natuur geniaal bedacht. Die vrouwen weten wanneer ze harder hun best moeten doen wanneer zij de aandacht willen, handig om te weten dan.

Bij het kiezen van  een partner is dit dus een vaardigheid die je alleen kunt inzetten wanneer je weer wanneer je vruchtbaar bent, je kunt hier dus rekening mee houden met het plannen van een avondje op stap gaan of een avond daten of speeddaten.

Dat vrouwen andere vrouwen als concurrentie zien, daar kunnen zij niks aan doen, want het is in zekere mate ook zo. Maar er zijn natuurlijk meer facetten die een rol spelen bij aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Zo zou ook de geur van vruchtbare vrouwen mannen extra opgewonden maken. Maar uiterlijk en afmetingen zullen vast ook een grote rol spelen. Karakter in beginsel iets minder heb ik het vermoeden.

En je kunt het horen aan een man, als het weer zover is, die gaat gek doen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen