seks soa

Mannen: zo groot en elastisch is een condoom

Het Zweedse popprinsesje Zara Larsson is het spuugzat, al die excuses van mannen die geen condooms willen gebruiken. Ze heeft dan ook een duidelijke boodschap voor ze: ‘Voor alle mannen die denken dat hun lul te groot is voor een condoom, ga even zitten’.

Condoomgebruik

Om haar pleidooi voor condoomgebruik kracht bij te zetten postte ze een veelzeggende foto op haar Instagramaccount: de 17-jarige rolde een condoom over een voet en been om alle misplaatste zeurders op hun plek te zetten. Heb daar nog maar eens van terug heren..

Duizenden likes

Zara werd bekend in 2008 toen ze deelnam aan een talentenshow op de Zweedse zender TV4. Ze maakte toen grote sier met het nummer ‘Uncover’. Vandaag gaat ze opnieuw over de tong, zij het dus op een andere manier. ‘Steek hem gewoon in een condoom mannen’, luidt haar oprecht verzoek dat op veel bijval kan rekenen. In een mum van tijd verzamelde ze met haar foto al meer dan 46.000 likes.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.