vakantie heimwee

Mannen zijn dol op zomerjurkjes

Het is algemeen geweten dat mannen maar niet genoeg kunnen krijgen van zomerjurkjes. Maar waarom is dat nu eigenlijk hun favoriete outfit? Glamour.com ondervroeg een aantal mannen en kwam tot de conclusie dat er negen belangrijke redenen zijn.

1. Een zomerjurkje is stijlvol

Het zien van een zomerjurkje dat op de juiste plaatsen aansluit, wat bloot laat en toch stijlvol blijft, geeft een man net genoeg informatie om aangetrokken te worden. Maar tegelijkertijd blijft er ook nog genoeg verborgen om hem nieuwsgierig te maken naar meer.

2. Een zomerjurkje is ongedwongen

“Zomerjurkjes zijn sexy, omdat ze geen extra inspanningen vragen en een ‘girl-next-door vibe geven”, aldus ene Penn (35 jaar).

3. Een zomerjurkje is nostalgisch

Sommige mannen houden ook van zomerjurkjes omdat die hen doen denken aan warme zomervakanties, zwempartijtjes, enzovoort.

4. Een zomerjurkje is suggestief

Zomerjurkjes zijn maar een kleine stap verwijderd van een nachtkleedje, waardoor mannen ze erg sexy en suggestief zijn. “Zeker als ze aan de taille spannen en uitwaaieren aan de heupen, zetten ze de vrouwelijke vormen perfect in de verf”, vond ene Ryan (32).

5. Een zomerjurkje keert terug naar de basis

“Het is zo simpel als dit: silhouet en beweging”, aldus de 31-jarige Kwasi.

6. Een zomerjurkje is vrouwelijk

Zomerjurkjes zetten niet alleen de vrouwelijke vormen extra in de verf, maar geven ook een jonge en levenslustige uitstraling.

7. Een zomerjurkje past bij iedereen

Aangezien een zomerjurkje het vrouwelijke lichaam flatteert, zijn mannen ervan overtuigd dat elke vrouw ermee wegkomt.

8. Een zomerjurkje maakt vrouwen zelfverzekerder

“Vrouwen gedragen zich anders in een zomerjurkje. Ze lijken zelfverzekerder, aantrekkelijker en vrouwelijker”, vertelde Robert (29) aan Glamour.com.

9. Een zomerjurkje is chic

Als een vrouw een zomerjurkje draagt, denken veel mannen dat ze goed over haar outfit nagedacht heeft. “Ze zijn geweldig voor picknicks en brunches. Een bijpassende zonnebril en een hoedje maken de look extra chic”, aldus Zach (27).

Bron: HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.