Mannen willen vrouw zonder make-up

Vrouwen die een man aan de haak willen slaan, houden de make-upgadgets best opgeborgen. Uit een rondvraag van cosmeticaproducent St.Ives blijkt namelijk dat mannen vrouwen vooral naturel willen zien zonder de vele lagen make-up die ze dagelijks opsmeren.

Mannen willen graag een naturel vrouw, eentje waarbij ze de natuurlijke huidskleur nog zien. Toch zullen ze dat niet snel vertellen tegen hun vriendin en met reden, een op de tien mannen werd al eens aan de deur gezet na dergelijke kritiek.

Waarom vrouwen iedere ochtend dan toch zoveel tijd spenderen aan een goede make-up? Niet voor manlief, maar voor het zelfvertrouwen. De meeste vrouwen vertikken het om zonder make-up buiten te komen, omdat ze zich schamen om hun huidconditie. Een puistje, oneffenheid of pigmentvlekje maakt een vrouw razend onzeker.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?