ochtendseks avondseks

Mannen willen ochtendseks vrouwen avondseks

Word jij helemaal happy van ochtendseks of loop je juist in de avond warm voor een lekkere vrijpartij? Volgens een nieuw onderzoek is het nogal verschillend gesteld met het libido van mannen en vrouwen.

Zin in seks

Volgens de recente studie zouden vrouwen het meeste zin in seks krijgen rond 23.21 en mannen staan zo’n 15 uur eerder al in de startblokken. Die hebben namelijk om 7.45 uur ontzettend veel zin in een vrijpartij.

Ochtendseks of avondseks

Het verschil kwam naar voren in een studie waarbij 2300 stellen werden ondervraagd over hun seksleven. De resultaten onthulden dat het merendeel van de mannen eerder voor ochtendseks te porren is. Hun libido bereikt een hoogtepunt tussen 6 en 9 uur ’s morgens. Datzelfde is slechts bij 11 procent van de vrouwen het geval. De meeste dames komen namelijk s ’avonds pas in de stemming voor seks en wel tussen 23.00 en 02.00, maar daar zijn slechts 16 procent van de mannen voor in.

Aantal keren seks per week

Maar liefst twee derde van de vrouwen en de helft van de mannen lieten weten even veel seks te willen als hun partner, maar gedurende de hele week komen er bij de meeste stellen wel grote verschillen in het libido naar voren. De mannen gaven aan de hele week constant zin te hebben terwijl het bij vrouwen vooral afhangt van de stemming waarin ze verkeren.

Seksuele verlangens

Hoewel er over het algemeen dus een groot verschil is in het seksuele ritme van mannen en vrouwen, slagen de meesten er wel in een partner te vinden met gelijkgestemde seksuele verlangens, aldus Richard Longhurst, mede-eigenaar van het bedrijf Lovehoney dat de studie op poten zette.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.