ochtendseks avondseks
30 April 2015

Mannen willen ochtendseks vrouwen avondseks

Word jij helemaal happy van ochtendseks of loop je juist in de avond warm voor een lekkere vrijpartij? Volgens een nieuw onderzoek is het nogal verschillend gesteld met het libido van mannen en vrouwen.

Zin in seks

Volgens de recente studie zouden vrouwen het meeste zin in seks krijgen rond 23.21 en mannen staan zo’n 15 uur eerder al in de startblokken. Die hebben namelijk om 7.45 uur ontzettend veel zin in een vrijpartij.

Ochtendseks of avondseks

Het verschil kwam naar voren in een studie waarbij 2300 stellen werden ondervraagd over hun seksleven. De resultaten onthulden dat het merendeel van de mannen eerder voor ochtendseks te porren is. Hun libido bereikt een hoogtepunt tussen 6 en 9 uur ’s morgens. Datzelfde is slechts bij 11 procent van de vrouwen het geval. De meeste dames komen namelijk s ’avonds pas in de stemming voor seks en wel tussen 23.00 en 02.00, maar daar zijn slechts 16 procent van de mannen voor in.

Aantal keren seks per week

Maar liefst twee derde van de vrouwen en de helft van de mannen lieten weten even veel seks te willen als hun partner, maar gedurende de hele week komen er bij de meeste stellen wel grote verschillen in het libido naar voren. De mannen gaven aan de hele week constant zin te hebben terwijl het bij vrouwen vooral afhangt van de stemming waarin ze verkeren.

Seksuele verlangens

Hoewel er over het algemeen dus een groot verschil is in het seksuele ritme van mannen en vrouwen, slagen de meesten er wel in een partner te vinden met gelijkgestemde seksuele verlangens, aldus Richard Longhurst, mede-eigenaar van het bedrijf Lovehoney dat de studie op poten zette.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit...

6 manieren om je seksleven te stimuleren

Jouw seksleven een boost geven? Zo doe je dat Wil je...

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Hoe liefde en seks veranderen door technologie

Ook seks en intimiteit zullen diep worden beïnvloed door technologie.

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie