Mannen willen meer geknuffeld worden dan vrouwen

Voor een succesvolle relatie op de lange termijn willen mannen van middelbare leeftijd over het algemeen meer geknuffeld worden dan hun vrouwelijke leeftijdsgenoten.

Zo blijkt uit onderzoek over het privéleven van 1.000 koppels die al meer dan 25 jaar bij elkaar zijn, uitgevoerd door wetenschappers aan de universiteit van Indiana. Per land – de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Japan en Spanje- werden er ongeveer 200 koppels ondervraagd in de leeftijd van 40 tot en met 70.

Daarnaast komt uit het onderzoek naar voren dat mannen in een vaste relatie eerder gelukkig zijn, terwijl vrouwen eerder aangeven tevreden te zijn met hun seksleven.

Zowel de Japanse mannen als vrouwen blijken gelukkiger te zijn dan de Amerikanen, terwijl die juist weer gelukkiger zijn dan de Brazilianen en Spanjaarden, zo meldt Daily Mail.

Seksueel tevreden
Braziliaanse vrouwen zijn op seksueel vlak juist over het algemeen meer tevreden dan hun Amerikaanse geslachtsgenoten. Zowel Japanse mannen als vrouwen zijn op dat gebied ook meer tevreden dan Amerikanen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?