Mannen wel degelijk actief in huishouden

Mannen vegen, zwabberen, wassen en poetsen wat af in het huishouden, ze helpen bij de zorg voor de kinderen en repareren wat kapot is. En dat alles zonder dat de vrouw het doorheeft.

Mannen vullen anno nu ongeveer 13 uur per week met het huishouden, zo’n 676 uur per jaar. Volgens de Britse Daily Mail is dat meer dan het ooit geweest is.

Toch is het niet al goud dat er blinkt. Uit het onderzoek dat Dove onder 1000 mannen liet uitvoeren, blijkt namelijk dat mannen nauwelijks waardering ervaren voor dat werk. Ze hebben het idee dat vrouwen niet eens doorhebben wat ze allemaal doen.

Zes op de tien geven dan ook aan te geloven dat hun harde werk onopgemerkt blijft. Ze denken dat dit komt omdat ze er zelf geen reuring aan geven. Ongeveer de helft van de ondervraagde mannen vindt dan ook dat vrouwen meer opscheppen over wat zij allemaal doen in en om en het huis. Verder lezen doe je op Nu.nl

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?