Vrouwen zijn doorgaans reuze blij met het andere geslacht. Mannen kunnen leuk, lief en ook heel erg lekker zijn! Maar een aantal zaken zien ze, horen of ruiken de dames toch liever niet. Dat dit andersom ook zo is lijkt ons overduidelijk..

Ga je binnenkort op een date? Dan zijn jullie allemaal gewaarschuwd! Deze 7 afknappers waar vrouwen bij mannen op afknappen zijn afkomstig van vrouwenmagazine Ze.nl. En daar kunnen ze het weten toch?

1. Overdrijven
Overdrijven is een vak. En daar zijn toevallig heel veel mannen goed in. Van ‘Ik kan een loft kopen van wel €400.000’ tot ‘Ik speel op werk de baas over een team van 60 mensen en ze doen alles wat ik maar zeg’. Bij zulke mensen kun je de opmerkingen het beste delen door vijf en er dan twee bij optellen. Dan is het pas een beetje realistisch…

2,. Kleding
Sommige mannen kleden zich nog steeds als een tiener. Denk aan skatebroeken, sokken van The Sipmsons of wat dacht je van een portemonnee aan een ketting? Het is natuurlijk altijd handig als een man een portemonnee bij zich heeft, maar aan een ketting?

3. Arrogant
Arrogantie is eigenlijk één van de grootste afknappers ever. Wat heb je nou aan een man die zich altijd te goed voelt en iedereen die ene nare blik geeft? Je hebt meer aan een man die lekker lacht en spontaan is. Weg met arrogantie.

4. Behaarde tenen
Mannen kunnen er niets aan doen als ze enorm behaard zijn, maar ook voor die mannen valt er gewoon iets aan te doen. Vooral tenen waar ongeveer net zoveel haren op groeien als op z’n hoofd, is gewoon een enorme afknapper. Stel je voor dat je die tenen ziet tijdens je eerste date? Dan schrik je je toch kapot!

5. Te druk met hun telefoon
Het kan dan wel zijn dat manlief zo’n geweldige goede baan heeft waarmee hij de wereld moet redden, maar af en toe een telefoon uit kan ook helemaal geen kwaad. Een telefoon die afgaat tijdens het eten, tijdens jullie favoriete serie en zelfs tijdens de bruiloftceremonie van je zus. Irritant dat het is. Je zou ‘m bijna expres in de wc pleuren. Rust.

6. Stinkmannen
Knoflook, uien, kruiden…  Soms eet je zó veel van deze ingrediënten dat ze letterlijk je poriën uitspringen. Het is dan ook niet zo raar wanneer men er soms naar ruikt. Maar die lucht in de vroege ochtend in een overvolle tram? Dan is er toch iets mis gegaan met de douche, de tandenborstel of een niet zo schoon shirt. Of gewoon alle drie.

7. Domme mannen
Niet iedereen is even slim en dat hoeft ook echt niet. Maar ook daar zit er een groot verschil tussen. ‘Van voorvocht raak je echt niet zwanger hoor!’, ‘Oh, ik dacht dat Frankrijk een koning heeft?’ of wanneer je in het vliegtuig zit: ‘We vliegen de verkeerde kant op! Spanje ligt toch in het noorden van Europa?’ Wat kunnen we daar nou van zeggen?

De afknappers van een 1e date lees je hier.