Mannen vinden bier drinkende vrouwen aantrekkelijk

Je zou denken dat mannen een ‘vrouwelijke’ vrouw verkiezen, een vrouw die typische vrouwelijke keuzes maakt. Een salade in plaats van een steak, een rok in plaats van een broek, een witte wijn in plaats van een pilsje. Niet dus.

Sexy en onafhankelijk
Mannen zijn pas écht onder de indruk van een vrouw die bier drinkt, in plaats van wijn of cocktails. Dat blijkt uit een onderzoek bij 2.000 mannen, uitgevoerd door bierbedrijf BitterSweet Partnership. Vrouwen die bier drinken zijn in hun ogen ‘sexy, zelfzeker en onafhankelijk’. Ze beschouwen het zelfs als een ‘turn-on’ als hun date bier bestelt.

Vrouwen zien dat anders
Enig probleem? Slechts tien procent van de vrouwen zou spontaan een biertje bestellen op een date. Niet dat ze er geen zin in hebben, maar volgens vrouwen heeft bier een mannelijk en onaantrekkelijk imago. Exact het tegengestelde van wat (Britse) mannen denken dus.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?