perfecte man daten

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.

Onzichtbaarheid treedt in

Net voor hun 40e lijken mannen onzichtbaar te worden voor vrouwen. Ze geraken dan uit beeld voor lover maar gaan meer gezien worden als vaderfiguur.

Onderbroekenshow

In Manchester werd onder 1000 mensen een enquête gehouden over dit onderwerp. Hoewel er natuurlijk genoeg grijze elegante verschijningen zijn (met Nespresso Clooney voorop) die voor veel vrouwen niet te versmaden zijn. Maar dan gaat het natuurlijk niet meer om jonge godelijke mannen.

Niet meer aantrekkelijk tegen 40

52% van de mensen uit het onderzoek vindt dat mannen seksueel niet meer aantrekkelijk zijn als ze tegen de 40 lopen. Daarnaast denkt 62% van de vrouwen dat mannen van die leeftijd al lang een relatie hebben, waardoor ze niet meer op ze af stappen.

Minder sjans en grijze haren

Volgens 54% van de deelnemers is dat gebrek aan sjans tijdens het uitgaan het belangrijkste signaal dat een man minder interessant wordt. 40% zegt dat grijs wordend haar een teken is dat de seksuele aantrekkingskracht afneemt. Andere tekenen van teruglopende sexappeal zijn: slechte tanden, een dubbele kin, een terugtredende haargrens en dunner haar.

Promotie plastisch chirurgie

Het is in dit geval wel eerlijk om te vermelden dat de enquête gehouden was ter promotie van een plastisch chirurgische kliniek! De vragen zullen mogelijk aangestuurd hebben in een bepaalde richting.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.