perfecte man daten

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.

Onzichtbaarheid treedt in

Net voor hun 40e lijken mannen onzichtbaar te worden voor vrouwen. Ze geraken dan uit beeld voor lover maar gaan meer gezien worden als vaderfiguur.

Onderbroekenshow

In Manchester werd onder 1000 mensen een enquête gehouden over dit onderwerp. Hoewel er natuurlijk genoeg grijze elegante verschijningen zijn (met Nespresso Clooney voorop) die voor veel vrouwen niet te versmaden zijn. Maar dan gaat het natuurlijk niet meer om jonge godelijke mannen.

Niet meer aantrekkelijk tegen 40

52% van de mensen uit het onderzoek vindt dat mannen seksueel niet meer aantrekkelijk zijn als ze tegen de 40 lopen. Daarnaast denkt 62% van de vrouwen dat mannen van die leeftijd al lang een relatie hebben, waardoor ze niet meer op ze af stappen.

Minder sjans en grijze haren

Volgens 54% van de deelnemers is dat gebrek aan sjans tijdens het uitgaan het belangrijkste signaal dat een man minder interessant wordt. 40% zegt dat grijs wordend haar een teken is dat de seksuele aantrekkingskracht afneemt. Andere tekenen van teruglopende sexappeal zijn: slechte tanden, een dubbele kin, een terugtredende haargrens en dunner haar.

Promotie plastisch chirurgie

Het is in dit geval wel eerlijk om te vermelden dat de enquête gehouden was ter promotie van een plastisch chirurgische kliniek! De vragen zullen mogelijk aangestuurd hebben in een bepaalde richting.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.
daten twitter
By Margret ·
16 augustus 2021

Die witte sokken kunnen uit

Gespreksonderwerp was ‘mijn wensenlijstje’ wat betreft een man. Waar hou je aan vast en wat zijn ‘nice to haves’. Hoe zit het met witte sokken?
weinig seks
By Moniek ·
14 augustus 2021

Veel sekspartners maakt vrouwen ongelukkig in het huwelijk

Vrouwen die voor hun trouwdag veel sekspartners hebben gehad zijn over het algemeen ongelukkiger in het huwelijk. Dit blijkt uit een onderzoek waarbij vijf jaar lang gegevens zijn bijgehouden van bijna 1300 volwassenen.