vrouw hormonen

Mannen opgelet: dit vinden vrouwen wél leuk!

Op Valentijnsdag is het misschien wel zo leuk om een tipje van de sluier op te lichten als het gaat over de magie van de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Dat het voor beide seksen anders ligt, dat weten we allemaal. In tegenstelling tot de mannen worden vrouwen namelijk doorgaans aangetrokken door kwaliteiten, intelligentie en persoonlijke eigenschappen.

Aantrekkingskracht is iets waar vrouwen geen invloed op hebben. Maar wat is het dan dat vrouwen zo woest aantrekkelijk vinden aan en man? En waar letten zij op tijdens het daten? Met deze vijf dingen heb je als man een paar duidelijke hints te pakken!

#1 Ambitie
Vrouwen daten graag mannen die een doel hebben in hun leven. Dit laat zien dat je niet bang bent en dat je zelfvertrouwen hebt. Het zijn mannen die niet stilzitten in hun leven en hogerop willen. A man without ambition is like a bird without wings.

#2 Humor
Er is geen een vrouw die humor niet aantrekkelijk vindt! De keuze is dan ook snel gemaakt; een vrouw gaat liever op date met een minder mooie man met heel veel humor, dan met een knappe man zonder humor.

Vrouwen vinden het vooral leuk als je een grap maakt die alleen “jullie twee” snappen. Het is dat grappige voorval tussen jullie twee. De zogeheten ‘callback’ humor. Daarnaast is het belangrijk dat je de humor positief houdt, er mogen geen grappen gemaakt worden over haar gewicht, uiterlijk, kleding of andere dingen waar zij onzeker van kan worden.

#3 Zelfvertrouwen
Mannen die zeker zijn van hun zaak en vastberaden zijn, worden als aantrekkelijk gezien omdat dit een veilige thuishaven biedt voor de vrouw. Uiteraard moet het zelfvertrouwen niet doorslaan in arrogantie, dat is namelijk weer een grote afknapper.

#4 Intelligentie
Dit geldt zowel voor de man als voor de vrouw, intelligentie is in grote mate belangrijk. Een man hoeft heus geen extreem hoog IQ te hebben, maar algemene kennis is toch zeker wel aantrekkelijk. Hij moet weten wat er gebeurt in de wereld, mensenkennis hebben en fatsoenlijke normen en waarden bezitten.

#5 Betrouwbaar
Betrouwbaarheid is voor vrouwen een van de belangrijkste kwaliteiten waarover een man moet beschikken. Een vrouw moet haar gevoelens en problemen kunnen delen. Een man moet betrokken zijn en aandacht voor haar hebben.

Bron: Parship 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam