borsthaar seks man
25 April 2015

Mannen met veel borsthaar zijn beest in bed

Niet iedereen is er even dol op, een behoorlijk behaard mannelijk lichaam. Maar dat heb je zelf natuurlijk niet altijd voor het uitkiezen. Net een nieuwe liefde? Dan moet je wachten tot het eerste potje seks voor je kan zien of je met een harig of juist glad exemplaar van doen hebt.

In ieder geval levert overvloedige lichaamsbeharing bij mannen wel een beter seksleven en allerlei andere voordelen op! 5 redenen waarom veel lichaamshaar betere seks oplevert!

1. Mooie huid
Mannen met een harig laagje op hun armen, benen, rug en borst hebben een mooiere en gezondere huid. Haarfollikels bevatten namelijk veel stamcellen, ontdekten wetenschappers aan de universiteit van Bradford, een celsoort die zichzelf voortdurend vernieuwt. Veel haar betekent dus veel haarfollikels en veel stamcellen, waardoor je sneller geneest van wondjes of andere huidbeschadigingen. Jouw harige partner kan dus tegen een stootje en is gezegend met een zacht, egaal velletje.

2. Intelligentie
In een Amerikaanse studie linkt een psychiater het hebben van veel borsthaar aan intelligentie. Hij komt tot die conclusie omdat 45 % van de mannelijke dokters in zijn omgeving veel borsthaar hebben, in vergelijking met slecht 10 % onder de gewone bevolking. Als je dus een harige dokter hebt gescoord, weet je helemaal zeker dat je een goede partij hebt weten strikken.

3. Stoere alfamannetjes
Het stereotype van een stoere man met borsthaar is niet eens zo vergezocht: veel borsthaar krijg je door een gezonde dosis testosteron, en het is een uiterlijk kenmerk dat aantoont dat het wel goed zit met die hormoonhuishouding. Geen paniek: dat wil echter niet zeggen dat mannen met minder borsthaar te weinig testosteron hebben.

4. Uitgebreide sekssessies
Mannen en vrouwen hebben schaamhaar rond hun geslachtsorganen om een buffer te creëren tijdens de seks. Wie zijn schaamhaar verwijdert, maakt dat lichaamsdeel extra gevoelig en zal seks minder lang of minder vaak kunnen volhouden. Harige mannen zijn ook vaak voorzien van een stevige dosis schaamhaar, wat hun uithoudingsvermogen in bed verlengt.

5. Okselhaar om te verleiden
Het ziet er misschien niet echt aanlokkelijk uit, zo’n bezweet bosje okselhaar. Maar okselhaar verspreidt geurtjes die ervoor zorgen dat we ons natuurlijk aangetrokken voelen door iemand. Zonder okselhaar wordt die geur moeilijker verspreid, en pik je de juiste feromonen niet op. Wie seks heeft met iemand met een grote bos okselhaar kan er zeker van zijn ook seksueel aangetrokken te zijn tot die persoon. Dat gebeurt onbewust, omdat je de feromonen uit die okselgeur in je opneemt, de geur aangenaam vindt en je daardoor aangetrokken voelt tot die mannelijke behaarde persoon.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met een strak lichaam de zomer in: begin nu!

Wil je van de zomer met een strak en getraind lijf...

Zijn deze nieuwe work-out trends iets voor jou?

Een van de beste manieren om een ​​trainingsregime vol te houden,...

Hoe je jouw seksleven leuker maakt

Wil je alles weten over anale seksspelletjes en hoe je daarvan...

5 mythes over seks bij 50-plussers

Is het echt zo dat je dan geen zin meer hebt...

Seks ten tijde van corona: meer zin en behoefte aan variatie

De verplichte thuisquarantaine heeft een duidelijke invloed op ons seksleven. Nederlanders...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie