Mannen met bierbuikje zijn officieel aantrekkelijker én gezonder

Heb je afvallen hoog op je prioriteitenlijstje staan als goede voornemen bij de start van het nieuwe jaar? Haal ‘m er maar weer af. Althans wanneer je een man bent. Dit zegt Professor Richard Bribiescas.

Papa’s

Het zou echter wel vooral gaan om mannen die inmiddels vader zijn geworden. Volgens zijn onderzoek vinden vrouwen oudere mannen met kinderen én een klein beetje overgewicht het aantrekkelijkst.

Testosteron

Ook zou er volgens Telegraph een duidelijk bewijs zijn dat iets dikkere vaders minder kans hebben op een hartaanval of prostaatkanker. Ook zou bij vaders het testosterongehalte dalen. “Een gevolg van het dalende testosterongehalte is dat de spiermassa afneemt en de vetmassa stijgt. Die verandering in lichaamsbouw maakt dan weer dat mannen comfortabelere broeken kopen en ook algemeen meer kans hebben op overleven.”

Testing…

Goed, of het onderzoek ook daadwerkelijk klopt, moet je maar zelf eens uittesten. Laat ons gerust weten wat de resultaten zijn!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!