Mannen liever vrijgezel dan kaal

Mannen gaan liever door het leven zonder vriendin dan zonder haar. Uit een enquête blijkt dat ze dat het vervelendst zouden vinden. Aan de mannen werd de vraag gesteld wat ze vervelender zouden vinden: kaal zijn, vrijgezel zijn, slecht kunnen sporten of hard snurken.

Ruim 40 procent antwoordde dat ze kaal zijn het meest vervelend zouden vinden. Gevolgd door slecht sporten met 23 procent. Vrijgezel zijn stond op nummer drie met 20 procent. Snurken werd als minst problematisch ervaren.

 

Appelmoes
52 procent van de ondervraagden gaf aan al last te hebben van een wat dunner wordende haardos. Niet alle mannen zijn zo onzeker dat alle middelen worden aangegrepen om het haar te redden. 21 procent zou het laten bij wat het was. 55 procent zou een shampoo proberen. 19 procent gaf aan alles te proberen: haartransplantatie, haargoeroe, appelmoes op het hoofd of een toupet.

 

Grapjes
55 procent gelooft dat grapjes maken over kaalheid het beste werkt voor de acceptatie. 20 procent daaraantegen heeft weer liever niet dat er een grapje over gemaakt wordt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?