Mannen liegen vaker dan vrouwen

Mannen blijken met een individueel gemiddelde van 1092 leugens per jaar oneerlijker dan vrouwen, die per persoon ongeveer 728 onwaarheden vertellen. Het type leugen dat daarbij het vaakst gebruikt wordt, verschilt per sekse.

Zo voelen mannen zich door de bank genomen het vaakst genoodzaakt hun drinkgedrag te verdoezelen (‘Nee, ik heb niet veel gedronken’), terwijl vrouwen meer de behoefte hebben hun gemoedstoestand te verzwijgen (‘Er is niets aan de hand, het gaat prima’).

Dat is gebleken uit onderzoek van het Science Museum in Londen, waarover The Telegraph dinsdag bericht.

Heren blijken overigens evenmin altijd eerlijk over hun gevoel: de meest gebruikte leugen van vrouwen eindigde bij de mannen althans op de tweede plaats. De op één na populairste leugen voor vrouwen werd: ‘Ik weet niet waar het is, ik heb het niet gepakt’.

De top-3 werd afgemaakt met ‘Ik had geen bereik’ (voor de heren) en ‘Het was niet zo duur’ (voor de dames). Lees verder..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?