Mannen laten zich sneller belazeren door knappe vrouwen op Facebook

Mannen laten zich makkelijker oplichten op sociaalnetwerksites dan vrouwen. En dat is niet alleen omdat vrouwen van nature voorzichtiger zijn om persoonlijke informatie vrij te geven, maar ook omdat mannen knappe vrouwen niet kunnen weerstaan.

Dat is het resultaat van een rondvraag bij 1.649 Britse en Amerikaanse internetgebruikers, die uitgevoerd werd door het anti-virus softwarebedrijf Bitdefender.

Vreemden
Zo bleek maar liefst 64,2 procent van de vrouwen vriendschapsverzoeken van vreemden altijd te negeren, terwijl dat aantal bij mannen terugvalt tot 55,4 procent. Bovendien maakt een kwart van de mannen hun pagina volledig openbaar, waardoor ook niet-vrienden alles kunnen zien wat zij posten. Slechts 16 procent van de vrouwen kiest voor een publieke pagina.Verder geven ook iets meer mannen hun locatie vrij, met 25,6 procent ten opzichte van 21,8 procent bij de vrouwen.

Knappe vrouw
Niet geheel onverwacht onthulde de enquête dat mannen sneller op de ‘accepteer’-knop drukken als een knappe vrouw hen een vriendschapverzoek stuurt. Wanneer vrouwen echter een verzoek krijgen van een aantrekkelijke man, trappen zij haast nooit in de val. Mannen geven dan ook veel sneller persoonlijke informatie aan deze dames, waardoor ze vaak het slachtoffer worden van computercriminaliteit en oplichterij.

Woordvoerder George Petre: “Mannen nemen meer risico’s dan vrouwen, zeker bij het aanvaarden van vriendschapsverzoeken van vreemden. Vrouwen zijn veel terughoudender ten opzichte van vreemde mannen, net zoals ze al van kleinsaf geleerd hebben.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?