Mannen laten klusjes liggen

Drie op vier vrouwen vindt dat ze even goed zijn in de praktische klussen als mannen, een derde noemt zichzelf beter.  Eén op drie vrouwen in een relatie neemt meer klusjes op zich dan de partner. De helft van de vrouwen spendeert er een tot vijf uur per week aan.

Hulp vragen gaat de vrouwen ook al niet goed af: twee op drie probeert het eerst zelf, voor hulp of raad te vragen aan iemand anders.

Toch weten vrouwen wel wat hun ligt en wat niet: schilderen, lampen vervangen of behangpapier afkrabben gaat hen beter af dan een kast bouwen of een stekker vervangen. Maar ze laten zich niet afschrikken, en hangen wel zelf een plank aan de muur of betegelen zelf de keuken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?