Mannen knappen af op vieze voeten

63 procent van de vrouwen zegt dat voeten belangrijk zijn voor hun sensuele uitstraling, dat blijkt uit een recent onderzoek van Hansaplast. Mannen zijn het hier mee eens, 62 procent van hen vindt lelijke of onverzorgde voeten bij een potentiële partner een afknapper.

 

Harige voeten
800 Belgische vrouwen tussen 25 en 55 jaar namen deel aan de enquête van Hansaplast naar de band tussen vrouwen en hun voeten. Voeten zonder eelt, gevolgd door haarloze voeten en tenen, met korte nagels, voeten die niet zweten en ten slotte zachte voeten zijn volgens vrouwen mooie exemlaren. 63 procent van de Belgen vindt dat dit lichaamsdeel de vrouwelijke sensualiteit weerspiegelen. 62 procent vindt eveneens lelijke of onverzorgde voeten een afknapper bij een potentiële partner.

Sexy
63 procent van de vrouwen vindt haar voeten en de verzorging ervan belangrijk. Ook al zijn ze over het algemeen best tevreden over hun voeten en schamen zij zich er niet voor, toch vindt slechts een kwart haar voeten sexy. Ook mannen zijn niet echt tevreden over dit lichaamsdeel van vrouwen, slechts 1 Belgische man op 5 vindt de voeten van zijn partner sexy. 60 procent wil haar scheve tenen, eelt, ruwe tenen veranderen. Velen willen ook liiver kleinere voeten. 60 procent van de Belgische vrouwen kunnen zonder probleem verdragen dat iemand hun voeten aanraakt. Maar bij 40 procent zijn de voeten te gevoelig voor een of vinden ze dit een te intieme handeling.

Verzorging
Een heel verrassend resultaat van de enquête is dat vrouwen meer zorg aan hun voeten dan aan hun benen, hun billen of hun buik besteden. Bijna drie vierden van hen geeft extra aandacht aan haar voeten. De helft doet dit in de eerste plaats om zichzelf eens goed te verwennen. Anderen doen het dan weer om hygiënische redenen of medische redenen. Vrouwen vinden als laatste verzorgde voeten belangrijk wanneer ze open schoenen dragen, pijn hebben, op vakantie, op strand, bij het kopen van nieuwe schoenen en ten slotte willen ze hun partner ermee behagen bij een avondje uit. (bron: hln.be)

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips