Mannen horen zorg te dragen voor veilige seks

70 % van de vrouwen vindt dat mannen condoom bij zich moeten hebben. Vrouwen vinden het ‘de taak’ van de man om voor condooms te zorgen. Zeven van de tien dames hebben er wat moeite mee om dergelijke rubberwaar bij de drogist of de supermarkt te kopen en ze bij zich te dragen, in hun tasje te hebben of achteloos in een jaszakje. Het zou ze namelijk het stempel kunnen geven – zo vreest een derde van hen – dat zij ‘makkelijk’ zijn, in de zin van ‘eenvoudig te versieren’ en ‘niet vreselijk kieskeurig’. En dát is een imago dat verreweg de meeste vrouwen, waar ook ter wereld, liever niet opgeplakt krijgen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten