speeddaten

Mannen gezocht voor christelijke speeddate-avond

Voor de speeddate-avond die de christelijke datingsite ChristianMatch.nl op zaterdag 11 april in Alphen aan de Rijn houdt, zijn nog dringend heren nodig. De dames hebben zich massaal ingeschreven (volgeboekt voor vrouwen inmiddels), maar de heren lijken te aarzelen.

De organisatoren willen graag een evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen.  Wie durft van de heren?

Christelijk speeddaten

Christelijk speeddaten is een spannende, maar tegelijkertijd gezellige manier om in korte tijd christelijke singles rond je eigen leeftijd ‘in het echt’ te ontmoeten en beter te leren kennen. De speeddate-avonden van ChristianMatch zijn inmiddels een begrip geworden (alleen al vanwege de lekkere hapjes en drankjes die je krijgt aangeboden). Iedereen die op de speeddate-avond komt, krijgt na afloop een (extra) verlenging van 1 week lidmaatschap op de website, dus er is voldoende gelegenheid om elkaar in de week erna via de datingsite ChristianMatch.nl beter te leren kennen.

Inschrijven

Inschrijven moet via de website van ChristianMatch.nl waar je eerst vrijblijvend een GRATIS proefprofiel kunt aanmaken zodat je een gebruikersnaam hebt tijdens het speeddaten.  De exacte locatie wordt alleen naar de deelnemers gecommuniceerd.

“Gewoon” speeddaten

Wil jij deze lente ook nieuwe mensen leren kennen, de liefde weer een kans geven en durf je het aan om een avondje te gaan speeddaten? Dan kan dat ook bij een aantal andere goede speeddate organisaties waar de geloofsovertuiging niet centraal staat. Op de agenda ontdek je speeddate avonden door heel Nederland en voor verschillende leeftijdsgroepen. Nog tips nodig voordat je een avondje gaat speeddaten? Wij helpen je op weg!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.