speeddaten

Mannen gezocht voor christelijke speeddate-avond

Voor de speeddate-avond die de christelijke datingsite ChristianMatch.nl op zaterdag 11 april in Alphen aan de Rijn houdt, zijn nog dringend heren nodig. De dames hebben zich massaal ingeschreven (volgeboekt voor vrouwen inmiddels), maar de heren lijken te aarzelen.

De organisatoren willen graag een evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen.  Wie durft van de heren?

Christelijk speeddaten

Christelijk speeddaten is een spannende, maar tegelijkertijd gezellige manier om in korte tijd christelijke singles rond je eigen leeftijd ‘in het echt’ te ontmoeten en beter te leren kennen. De speeddate-avonden van ChristianMatch zijn inmiddels een begrip geworden (alleen al vanwege de lekkere hapjes en drankjes die je krijgt aangeboden). Iedereen die op de speeddate-avond komt, krijgt na afloop een (extra) verlenging van 1 week lidmaatschap op de website, dus er is voldoende gelegenheid om elkaar in de week erna via de datingsite ChristianMatch.nl beter te leren kennen.

Inschrijven

Inschrijven moet via de website van ChristianMatch.nl waar je eerst vrijblijvend een GRATIS proefprofiel kunt aanmaken zodat je een gebruikersnaam hebt tijdens het speeddaten.  De exacte locatie wordt alleen naar de deelnemers gecommuniceerd.

“Gewoon” speeddaten

Wil jij deze lente ook nieuwe mensen leren kennen, de liefde weer een kans geven en durf je het aan om een avondje te gaan speeddaten? Dan kan dat ook bij een aantal andere goede speeddate organisaties waar de geloofsovertuiging niet centraal staat. Op de agenda ontdek je speeddate avonden door heel Nederland en voor verschillende leeftijdsgroepen. Nog tips nodig voordat je een avondje gaat speeddaten? Wij helpen je op weg!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam