50plusser vakantie nieuwe liefde

Mannen gevoeliger voor commentaar

Naarmate we ouder worden gaan we andere prioriteiten stellen in ons leven. Je bent jong en je wilt wat, was vroeger een slogan en die is natuurlijk niet veranderd. En wat jongeren willen is vooral een gezond lichaam. Het Centrum Vitamines heeft zich hierin verdiept.

Wat zijn dan precies die prioriteiten in de verschillende fases van ons leven. Ben je als oudere vooral bezorgd om je geheugen en om je mentale vermogens? Het is sowieso duidelijk dat er verschillende visies tussen de generaties zijn maar dan ook weer tussen mannen en vrouwen onderling. De enquête van Centrum Vitamines onder 5000 mannen en vrouwen maakt dit hard.

Geluk

Wat zowel bij mannen als bij vrouwen als belangrijkste factor naar voren komt is geluk. Op een 2e plaats komt bij de mannen fysieke fitheid, bij vrouwen gaat het om geestelijke gezondheid.

Gezonder door het leven gaan

Jonge (18-24 jaar) en oudere (55+), gaven met respectievelijk 67% en 57% aan dat ze heel wat meer groenten en fruit aten om gezonder door het leven te gaan. Laten ze daar nou ook nog aantrekkelijker van worden!

Aanpassen leefstijl

20% van de mannen veranderden hun eetgewoontes na een opmerking van hun partner. Vrouwen zijn niet zo ontvankelijk voor commentaar van hun partner, slechts 1 op 10 houdt hier rekening mee.

Bron: Relatie Blog

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!