Mannen geven meer geld uit bij gebrek aan vrouwen

Onderzoekers van de University of Minnesota hebben uit onderzoek geconcludeerd dat mannen impulsiever zijn wanneer er weinig vrouwen zijn. Mannen sparen minder geld en lenen meer bij schaarste aan vrouwen.

Het uitgavenpatroon van mannen veranderd naarmate er minder vrouwen zijn. Onderzoekers van de University of Minnesota hebben dit na een aantal experimenten geconcludeerd. De onderzoekers lieten mannelijke deelnemers van het onderzoek nieuwsberichten lezen die de samenstelling van de samenleving beschreven. Vervolgens werd naar het uitgavenpatroon van de mannen gevraagd. Als de deelnemers dachten dat er een schaarste was aan vrouwen, spaarden ze 42% minder. Veel waren er ook geneigd om geld te lenen.

Bij een ander experiment kregen deelnemers foto´s te zien van een groep mensen en werd gevraagd of hun voorkeur uitging naar morgen 20 dollar krijgen of over een maand 30 dollar. Als er minder vrouwen op de foto stonden ging de voorkeur van de mannen uit naar 20 dollar op korte termijn. De man wordt dus impulsiever bij gebrek aan vrouwen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?