we hebben allemaal een type

Mannen gaan het liefst vreemd met blonde tv presentatrices

Nederlandse mannen die op zoek zijn naar een avontuurtje, terwijl ze al een relatie hebben, willen het liefst vreemdgaan met tv-presentatrice Bridget Maasland. Dat blijkt uit onderzoek van een datingsite voor vreemdgangers.

Bridget & Chantal

De datingsite ondervroeg 3.658 van haar bedriegende mannelijke leden. Meer dan 30 procent van de respondenten zou wel een scheve schaats met Bridget Maasland willen rijden. Chantal Janzen is ook populair als het gaat om een buitenechtelijk avontuurtje: 28 procent heeft ‘wel een weekendje ruzie thuis over’ voor de presentatrice en musicalster.

Rijk, beroemd, sexy

Een nachtje met The Voice of Holland-vedette Wendy van Dijk ziet 18 procent wel zitten. 12 procent wil buiten de pot pissen met Linda de Mol, 10 procent wil ‘uit logeren’ bij Floortje Dessing. Datingsite Victoria Milan vroeg ook wat die bedriegende mannen dan zo aantrekkelijk aan deze dames vonden. Ze zijn ‘rijk, beroemd en sexy’, bleek daaruit.   Wij zeggen: het gemeenschappelijke criteria is vooral: blond

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.