Mannen flirten op kantoor uit verveling

Vrouwen kunnen zich beter niet te gevleid voelen wanneer een mannelijke collega met hen flirt. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen flirten op de werkvloer uit verveling.

Dit blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Surrey, waarbij 200 mannen en vrouwen tussen de 21 en 68 jaar met verschillende banen werden ondervraagd. Hen werd gevraagd of zij wel eens flirten op het werk, zonder daarbij seksuele bijbedoelingen te hebben.

Vrouwen die flirten op het werk blijken net zo blij te zijn met hun baan als vrouwen die de relaties op de werkvloer zakelijk houden. Mannen zijn eerder geneigd te flirten wanneer zij niet zo tevreden zijn met hun baan, zo meldt Times of India.

Als mannen zich vervelen tijdens het werk of niet tevreden zijn met hun baan, flirten zij om zich te vermaken. Dit zou inhouden dat flirten op de werkvloer voor mannen op een negatieve manier gerelateerd is aan de tevredenheid over het werk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?