50plus singles dating

Mannen en vrouwen over daten

Mannen en vrouwen zijn nu eenmaal verschillende wezens. Uit nieuw onderzoek wordt het verschil tussen de seksen weer bevestigd. Deze keer gaat het over verschil in inzicht over daten en seks.
 
Alles over daten 
Voor Amerikaans onderzoek werden 1.660 singles gevraagd over hoe ze denken over daten, met wie ze zouden willen daten, hoe ze anderen uit vragen en wat mag en wat absoluut niet kan.

Resultaten over het daten:
•Zowel 70 procent van de mannen als van de vrouwen heeft wel eens tijdens een eerste date gezoend.
•45 procent van de mannen en 28 procent van de vrouwen is wel eens samen naar bed gegaan tijdens een eerste date.
•43 procent van de vrouwen geeft toe met meerdere mannen tegelijk te daten. Bij de mannen ligt dit percentage op 37 procent.
•Mannen zijn geneigd om met jongere vrouwen te daten en vrouwen willen juist met oudere mannen daten. Uit een ander onderzoek blijkt dat mannen juist ook graag met oudere vrouwen daten.

Resultaten over seks:

Over seks wordt minder verschillende gedacht tussen mannen en vrouwen. Zo vindt niemand van de ondervraagden het belangrijk om te wachten met seks totdat ze gaan trouwen.

De beste leeftijd om voor de eerste keer naar bed te gaan ligt volgens de ondervraagden tussen 19 en 22 jaar. Opvallend want de meeste respondenten waren tussen de 15 en 18 jaar toen ze hun eerste keer beleefden.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.