man en vrouw

Mannen die vreemdgaan willen blonde minnares

Over clichés gesproken: mannen die vreemdgaan hebben het liefste een minnares met een atletisch lichaam, groene ogen en blond haar. Daarnaast moet de dame in kwestie zelf single zijn en ook nog eens hoog opgeleid.

Dit bleek onlangs uit een onderzoek van een datingsite SeekingArrangement.com.

Blond

Voor dit onderzoek vroeg men naar de voorkeuren van bijna een half miljoen getrouwde, vreemdgaande mannen. Daaruit kwam naar voren dat 61 procent van hen de voorkeur geeft aan een blonde minnares.

Single

Bijna alle vreemdgaande mannen (98 procent) willen dat hun minnares zelf vrijgezel is. Verder zou de perfecte minnares tussen de 26 en 32 jaar moeten zijn en is ze een gelegenheidsdrinker die niet rookt.

Lees ook: 6 tips om vreemdgaan te voorkomen

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam