vakantie liefst met partner

Mannen alleen in romantische bui tijdens vakantie

Ruim 70 procent van de mannen is alleen tijdens de vakantie in een romantische bui, zo blijkt uit een nieuw onderzoek onder duizend mannen.

Drie kwart van de mannen geeft toe dat ze wel wat vaker romantische gebaren zouden kunnen maken en 85 procent denkt dat hun relatie zou opknappen van een korte, romantische vakantie. Dat schrijft de Daily Mail.

Bijna 40 procent zegt dat het makkelijker is om romantische dingen te doen tijdens een vakantie, omdat hij dan geen last heeft van de dagelijkse beslommeringen. Een kwart zegt dat de juiste locatie of hotel hem in een romantische bui brengt.

Zo’n 60 procent van de mannen zegt na een vakantie nog zeker drie weken in een romantische bui te zijn. Daarna vallen ze weer terug in hun gewone routine.

Stofzuigen

De deelnemende mannen blijken het ongevraagd uitvoeren van alledaagse, huishoudelijke taken te zien als een romantisch gebaar. Zo vinden veel mannen het romantisch om ongevraagd vuilniszaken weg te brengen, te strijken, een was te draaien of te stofzuigen.

Gelukkig worden meer klassieke romantische gebaren als bloemen kopen of een diner bij kaarslicht ook veel genoemd door de deelnemers. Ook zeggen de meeste mannen vaak tegen hun partner dat hij van haar houdt en geven ze haar vaak spontaan een zoen.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.