wereldreis

Man zoekt vrouw met dezelfde naam als ex voor wereldreis

Stel, je hebt samen met je vriendin een wereldreis gepland maar dan gaat de relatie voorbij. Wat doe je dan? Liever niet de hele reis afblazen en de tickets annuleren. Dus gaat de Canadees Jordan Axani  op zoek naar een vrouw met dezelfde naam als zijn ex om met hem op reis te gaan.

Tickets annuleren zonde van het geld

De 27 jarige Axani boekte de reis afgelopen maart met zijn toenmalige vriendin Elizabeth Gallagher. Ondanks de verbroken relatie wil hij toch heel graag de wereld zijn. Volgens de Canadees kost het teveel geld om de ‘around the world tickets’ te laten annuleren.

Daarom lanceerde hij een paar dagen geleden op Reddit een oproep voor een reisgenote met dezelfde naam en nationaliteit als zijn ex-vriendin. Axani hoeft niets te hebben voor het ticket. Hij schrijft “Ik ben niet op zoek naar een nieuwe relatie of romantiek”. Ook is degene die met hem mee wil op wereldreis niet verplicht om samen met hem op te reizen, maar de wegen hoeven ook niet per se te scheiden.

Verder liet Axani weten: Also, please oh please, respect the privacy of the real Elizabeth Gallagher. This has taken both of us by surprise. Focus on good karma.

Reisschema

Het reisschema ziet er als volgt uit. Het verblijf in de verschillende lanen is nog niet geboekt.

21 december: van New York City naar Milaan
28 december: van Praag naar Parijs
29 december: van Parijs naar Bangkok
7 januari: van Bangkok naar New Delhi
8 januari: van New Delhi naar Toronto

Kandidates

Na de oproep hebben zich al verschillende kandidates gemeld. Een vrouw met precies dezelfde naam als de ex-vriendin van Jordan en ook in het bezit van de Canadese nationaliteit twijfelt wel. “Ik ben oud genoeg om zijn moeder te zijn. Als er niet iemand jonger dan ik mee wil, dan is het zeker interessant”. De vrouw laat weten ook twee dochters te hebben van 22 en 25 jaar.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.