homoseksueel

Man zoekt man en vrouw zoekt vrouw

Het is bijna feest bij Mens & Relatie. Binnenkort zal het grootste bureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling zijn dertigste verjaardag vieren. Tijd om niet het verleden, maar juist de toekomst onder de loep te nemen.

Ambitieuze toekomstplannen

Het verleden heeft immers al ruimschoots bewezen waarom singles die op zoek zijn naar een partner juist kiezen voor Mens & Relatie. Vooruitlopend op het vieren van het dertigjarige bestaan komen bij Mens & Relatie ambitieuze toekomstplannen uit de kast.

Mannen voor mannen en vrouwen voor vrouwen

Als eerste landelijke relatiebureau van Nederland zal Mens & Relatie zich namelijk ook gaan focussen op persoonlijke bemiddeling tussen mannen of tussen vrouwen. Relatiebemiddeling dus tussen homoseksuelen. Op zoek naar mannen voor mannen en vrouwen voor vrouwen.

Hoopvolle uitdaging

Radboud Visser, directeur bij Mens & Relatie is stellig in zijn oordeel.” Wat wij gaan doen is nieuw en vooral spannend. Het is niet zomaar een commercieel verhaal, maar een hoopvolle uitdaging voor echte gelukszoekers in de gay scene. Ik weet uit mijn ervaringen als directeur dat er een grote doelgroep is van homoseksuelen die een levenspartner  zoekt voor een duurzame relatie.

Deur gaat wagenwijd open

Mannen of vrouwen die al jaren uitkijken naar gezelligheid, vastigheid en vooral naar een gelijkgestemde partner die perfect aanvoelt en aanvult. Velen slagen er simpelweg om wat voor reden niet in om het langdurige geluk te vinden. Er staat binnenkort een deur wagenwijd voor deze doelgroep open.  De relatiebemiddeling is gegarandeerd  veilig, eerlijk en discreet.”

Vindfactor

“ Onze werkwijze is echt anders dan vele van onze collega-bedrijven. Dat hebben we de afgelopen drie decennia ruimschoots bewezen. We zullen onze professionaliteit, deskundigheid, ervaring en vooral ons gevoel nu ook actief gaan inzetten voor deze compleet nieuwe en grote doelgroep. Een zeer interessante doelgroep overigens die ook echt behoefte heeft aan deze dienstverlening.

Ons doel is simpel: op zoek naar een langdurige en liefdevolle relatie. Onze zoekfactor is niet zo van belang. De vindfactor des te meer. Heel wat gay mannen en vrouwen zijn echt op zoek naar vastigheid en geborgenheid, maar kunnen het nu alleen maar zoeken via websites puur gericht op homoseksuelen.

De kans van slagen via deze websites is zeer miniem. Dat is ook in cijfers aangetoond. Slechts een half procent van de websitebezoekers vindt via deze sites zijn of haar geluk. Blijft er voor Mens & Relatie 99.5% over. Die dames en heren gaan we dus proberen over de streep te trekken met onze nieuwe activiteiten” aldus Visser.

Samen

“Onze werkwijze wijkt niet af van de reguliere gang van zaken. We gebruiken al onze expertise maar dan nu gefocust op een nieuwe markt. Ben je gay en zoek je een partner dan wordt het echt tijd dat je je straks gaat inschrijven bij ons. Wij willen graag met deze mensen kennismaken en duidelijk krijgen wie hij of zij is, wat er van ons wordt verwacht en vooral naar wie we gezamenlijk op zoek gaan.

We gaan samen een uitvoerige schets maken van de zoekende partij maar vooral van de nieuwe partner. Daar gaat het immers om! Mens & Relatie heeft tienduizenden verliefden bij elkaar gebracht  en dat gaat nu ook lukken met onze nieuwe clientèle . Daar ben ik van overtuigd. Ik garandeer privacy, persoonlijke begeleiding en een naadloze service. Wij willen voor iedereen een verrijking zijn. Wij willen straks horen. “Had ik dit maar jaren eerder gedaan!” Dat is ons ultieme doel!”

Comfortzone

“Met onze komende verjaardag zijn we erg blij en ook trots. Verheugder ben ik echter met het feit dat we deze knoop hebben doorgehakt en nu daadwerkelijk op zoek gaan naar partners voor homoseksuelen. Een vergeten doelgroep in de wereld van matchmaking vind ik. Dat gat in de markt gaan wij nu vullen.

Wellicht moeten onze nieuwe cliënten even uit hun comfortzone stappen maar als ze er vervolgens een grote, nieuwe en vooral tevreden nieuwe kring voor terug te krijgen, is het eventuele ongerief snel vergeten.“

Op zoek naar de grote liefde?  Ben dan kritisch, kwaliteitsbewust en selectief en ga eens vrijblijvend praten met ervaren consulenten van Mens & Relatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.