Man wordt overmoedig van mooie vrouw

Mannen die in de buurt verkeren van een mooie vrouw, zullen waar ze op dat moment mee bezig zijn beter willen doen om haar aandacht te krijgen. De kans op succes bij de dame in kwestie én de kans op pijnlijke situaties nemen hierdoor toe.

Bij de aanblik van een schone dame verhoogt het testosteronniveau bij mannen. Hierdoor zouden ze zich eerder aan fysieke risico’s wagen, waardoor niet alleen de kans op succes toeneemt, maar ook de kans op falen en zelfs botbreuken. Dat is wat onderzoekers van de Universiteit van Queensland, Australië, hebben vastgesteld.

De psychologen baseerden de studie op een groep jonge, mannelijke skateboarders. Gedurende tests werden allerhande toeschouwers ingezet om naar de skateboarders en hun kunstjes te kijken. Hierdoor kon vervolgens geconcludeerd worden dat wanneer een mooie vrouw toekeek, de snelheidsduivels meer risico namen dan wanneer zij door een man werden gadegeslagen.

Lees verder op Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?