Man wil borsten, vrouw sexy glimlach

Terwijl vrouwen vooral in katzwijm vallen dankzij zijn sexy glimlach of een goed gevoel voor humor, zoeken mannen liever naar aardsere zaken zoals een goed figuur of mooie borsten.

Dat kwam naar voren uit een rondvraag waaraan 4000 volwassenen hebben deelgenomen en waarover de Britse Metro zondag bericht.

“We wilden eens ophelderen wat nu echt onweerstaanbaar gevonden wordt door de andere sekse,” zegt een woordvoerder van Butterkist, de initiatiefnemer van het onderzoek.

“En het bleek een combinatie van zowel fysieke als mentale zaken die, zo nu en dan, als een puzzel in elkaar vallen en dan de knieën doen bibberen.”

Oogcontact

Naast een sexy glimlach en humor bleken vrouwen vooral gevoelig voor aanhoudend oogcontact, gulheid en stoere mannenarmen. Ook intelligentie, tederheid en passie tussen de lakens vallen in de smaak.

Mannen zwichten het snelst voor goede fysieke kenmerken, maar gaven daarnaast aan waarde te hechten aan betrouwbaarheid en het vermogen van vrouwen om te lachen om zichzelf én om hem. Sexy lingerie, lange benen en een prettige lichaamsgeur werken daarbij eveneens niet tegen.

Zeldzaam

Uit de rondvraag bleek tot slot dat men geregeld iemand tegen het lijf loopt die aantrekkelijk gevonden wordt (ongeveer tweemaal daags), maar dat een onweerstaanbaar persoon ontmoeten een zeldzaamheid is. Ondervraagden gaven aan dat dit gemiddeld genomen slechts twee keer in het leven voorkomt.

“Wat we allemaal kunnen leren van de onderzoeksresultaten is dat mensen de kans moeten grijpen als ze iemand tegenkomen die ze onweerstaanbaar vinden”, aldus de zegsman van Butterkist. “Dat blijkt zelden voor te komen.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?