Man verkiest gadget boven date

Mannen hebben liever een gadget dan een date met een naakte vrouw. Playboy.tv zendt sinds kort een nieuwe show uit waarin mannen mogen kiezen tussen een bloedmooie vrouw voor een nacht, of een hypermoderne gadget. Uit de show, die per 1 september is begonnen, blijkt dat een mp3-speler van amper 100 euro voor veel mannen aantrekkelijker is dan een naakt meisje in een zwembad. Af en toe is er een kandidaat die de gamespeler laat staan en het zwembad in duikt, maar het merendeel van de deelnemers ziet af van het vrouwelijk schoon en gaat liever met een elektronisch speeltje naar huis.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten