Man traditioneler dan vrouw

Wie zegt dat mannen dromen van trouwen, huisje, boompje en beestje, zijn blijkbaar nog niet op de hoogte van de stille dromen van onze partners.

Zij willen namelijk dolgraag trouwen! Zij smachten zelfs méér naar het ja-woord dan vrouwen. Wie had dat gedacht? Bovendien hecht de man van nu zeer veel waarde aan het hoofdkostwinnerschap. Dit blijkt uit onderzoek van het Discovery Channel en TLC panel onder 2500 mannen en 1400 vrouwen.

Fulltime werken

De moderne man blijkt helemaal niet zo modern. Hij is niet weg van fulltime werkende moeders, maar zelf wil hij ook niet fulltime thuiszitten. De helft van de vrouwen vindt dat vrouwen fulltime moeten kunnen werken naast het moederschap. Een kwart van de mannen weigert echter om een dag minder te gaan werken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?