Man sneller opgewonden op vakantie

Mannen voelen zich op vakantie sneller aangetrokken tot andere mensen, en ook tot hun partner. Dit is gebleken uit een online enquête onder 551 bezoekers van de website Reisgraag.nl. Tevens blijkt dat de meeste mensen op vakantie vaker seks hebben dan thuis, maar dit loopt langzaam af naarmate men ouder wordt. Van de relaties die na de vakantie stukgelopen zijn heeft een derde in de leeftijdscategorie 18 tot 29 jaar als reden gegeven dat de partner te veel alcohol dronk.

Mannen voelen zich op vakantie sneller aangetrokken
Meer mannen (15,9%) dan vrouwen (6,1%) voelen zich tijdens de vakantie sneller aangetrokken tot andere mensen terwijl ze met hun geliefde op vakantie zijn. Jongeren onder de 18 jaar (24%) voelen zich, vergeleken met andere leeftijden, het meest aangetrokken tot andere mensen dan hun partner. Van alle respondenten vinden de personen tussen de 18 en 29 jaar (69,4%) andere mensen minder aantrekkelijk tijdens een vakantie met hun partner.

Meer seks op vakantie dan thuis
Meer mannen (58,9%) dan vrouwen (56,3%) geven aan dat ze meer seks hebben op vakantie. Ook is gebleken dat meer mannen (6,5%) dan vrouwen (4,6%) tijdens hun vakantie juist minder aan deze activiteit doen. Hoe ouder men wordt, hoe kleiner het verschil is tussen de frequentie van seks op vakantie en de frequentie van seks thuis.

Drank op vakantie betekent einde relatie voor jonge stellen
38,5% van de mannen en 43,8% van de vrouwen die hun relatie na de vakantie verbrak, geeft aan dat er vooraf al twijfels waren. Dit geldt vooral voor de mensen met een leeftijd tussen de 30 en 49 jaar (75%). Meer mannen (30,8%) dan vrouwen (12,5%) hebben hun relatie verbroken, omdat er tijdens de vakantie veel ruzie was. Van de respondenten die jonger dan 18 jaar zijn liet 50% weten dat ze de relatie beëindigden, omdat er overspel gepleegd was. De meeste mensen tussen de 18 en 29 (27,3%) gaven als reden dat hun partner te veel dronk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?