Man snapt maar weinig van vrouwen versieren

Uit een onderzoek onder 2281 mannen op Masterflirt blijkt dat de Nederlandse man weinig kaas heeft gegeten van het verleiden van vrouwen.

Zo scoorde 63 procent op dit vlak een onvoldoende en had slechts 7 procent alle vragen goed. Volgens Masterflirt viel vooral op dat de meeste mannen geen inzicht hebben in de machtsverhoudingen tijdens het versieren. Ook zouden mannen zichzelf direct afhankelijk maken van het oordeel van de vrouw.

Aantrekkelijk
Tijn van Ewijk van MasterFlirt: “De meeste mannen hebben niet door wat aantrekkelijk gedrag is. Ze snappen niet dat bijvoorbeeld de vraag: ‘wat vind jij nu van mij’ laat zien dat ze zich afhankelijk opstellen.”

“Ook denken ze dat ze moeten trakteren en cadeautjes moeten kopen om in de smaak te vallen”, aldus Ewijk.

Behoeften
Daarnaast zouden mannen en vrouwen verschillende behoeften hebben als het om een partner gaat. Maar, zegt Ewijk, als je je eigen behoeften wilt vervullen, zul je eerst de ander moeten geven wat ze nodig heeft.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?