minnaar sexy baard

Man met baard is perfecte minnaar

Zwijmel jij ook weg bij de profielfoto’s op een datingsite van hipster mannen met een sexy baardje? Je bent de enige niet. Uit onderzoek blijkt dat mannen met baard door vrouwen woest aantrekkelijk worden gevonden en gezien als de perfecte minnaar.

Uiterlijk of innerlijk?

Datingsite Victoria Milan onderzocht welke kwaliteiten en kenmerken de perfecte minnaar moet bezitten. Onder de mannelijke en vrouwelijke leden bestaat een duidelijke verschil van mening. 62 procent van de vrouwen hecht meer waarde aan de persoonlijkheid van de man dan zijn uiterlijk, bij de mannen is het eerder omgekeerd. 67 procent kijkt eerst naar het uiterlijk en dan naar iets anders… het innerlijk bijvoorbeeld.

Minnares

Waar de vrouwen smelten voor een man met een strak getrimd trendy baardje is de meerderheid van de mannen het erover eens dat de perfecte minnares lang haar moet hebben. De perfecte mannelijke lover is lang, elegant gekleed en heeft smeulende ogen. Toch blijkt humor een van de belangrijkste eigenschappen die een man moet bezitten. Daarnaast doen aardig en romantisch het ook erg goed qua criteria. Een baardje en zelfs snor(!) vindt 26 procent van de ondervraagde vrouwen aantrekkelijker dan een glad geschoren gezicht.

Minnaar of levenspartner

De wensen met betrekking tot een minnaar zijn wezenlijk anders dan die van een mogelijke levenspartner. Uit het onderzoek blijkt namelijk ook dat het plaatje van de ‘perfecte minnaar’ vaak het tegenovergestelde is van hoe de levenspartner eruit ziet.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam