minnaar sexy baard

Man met baard is perfecte minnaar

Zwijmel jij ook weg bij de profielfoto’s op een datingsite van hipster mannen met een sexy baardje? Je bent de enige niet. Uit onderzoek blijkt dat mannen met baard door vrouwen woest aantrekkelijk worden gevonden en gezien als de perfecte minnaar.

Uiterlijk of innerlijk?

Datingsite Victoria Milan onderzocht welke kwaliteiten en kenmerken de perfecte minnaar moet bezitten. Onder de mannelijke en vrouwelijke leden bestaat een duidelijke verschil van mening. 62 procent van de vrouwen hecht meer waarde aan de persoonlijkheid van de man dan zijn uiterlijk, bij de mannen is het eerder omgekeerd. 67 procent kijkt eerst naar het uiterlijk en dan naar iets anders… het innerlijk bijvoorbeeld.

Minnares

Waar de vrouwen smelten voor een man met een strak getrimd trendy baardje is de meerderheid van de mannen het erover eens dat de perfecte minnares lang haar moet hebben. De perfecte mannelijke lover is lang, elegant gekleed en heeft smeulende ogen. Toch blijkt humor een van de belangrijkste eigenschappen die een man moet bezitten. Daarnaast doen aardig en romantisch het ook erg goed qua criteria. Een baardje en zelfs snor(!) vindt 26 procent van de ondervraagde vrouwen aantrekkelijker dan een glad geschoren gezicht.

Minnaar of levenspartner

De wensen met betrekking tot een minnaar zijn wezenlijk anders dan die van een mogelijke levenspartner. Uit het onderzoek blijkt namelijk ook dat het plaatje van de ‘perfecte minnaar’ vaak het tegenovergestelde is van hoe de levenspartner eruit ziet.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.