halina reijn zeekoeien

Man meer egoïstische snurker dan vrouw

Uit intern onderzoek van de Kliniek voor Snurken en Apneu is gebleken dat vrouwen eerder hun snurkprobleem verhelpen dan mannen.

Uit eigen beweging

Gebleken is dat enkel 40% van alle snurkende mannen uit eigen beweging een behandeling tegen snurken ondergaat. Bij vrouwen ligt dat vele malen hoger, maar liefst 80% van alle vrouwen komt uit eigen beweging en wil graag van het snurken verlost worden.

Snurken niet sexy

Dat vrouwen zelf iets aan hun snurken willen doen, daarvoor is een logische verklaring volgens Olivier Tielemans, woordvoerder van de Kliniek voor Snurken en Apneu. Vrouwen schamen zich namelijk voor hun eigen gesnurk.  Daarnaast vinden ze snurken niet charmant en al helemaal niet sexy.
Tevens vind een vrouw het belangrijk zichzelf te verzorgen en daar past snurken zeker niet bij.

Nieuwe partner dan wel behandelen

Saillant detail is echter dat wanneer er een nieuwe partner of een minnares in beeld is, mannen zich wel snel laten behandelen. Daarnaast is ook uit intern onderzoek gebleken dat mannen uit het westen van het land sneller uit eigen beweging naar de snurkkliniek gaan dan mannen uit het zuiden van het land. Volgens woordvoerder Olivier Tielemans zou dit kunnen liggen aan de emancipatie, welke in het westen wat hoger ligt dan in het zuiden van het land.

Egoïstisch

De partners van de snurkers, oftewel de niet-snurkers geven dan ook aan dat ze snurkers “egoïstisch” vinden als zij niets tegen hun probleem doen. Een bril of gehoorapparaatje laat je voor jezelf aanmeten, een snurkbeugel moet je voor je partner over hebben.

Bron: Snurken

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!