Man kijkt het eerste naar de ogen van een vrouw

Het eerste waar een man naar kijkt als hij een vrouw voorbij ziet komen, zijn haar ogen. Daarna wordt door mannen meestal gekeken naar haar lach en op de derde plek staan de borsten van een vrouw.

Dit blijkt uit onderzoek van een webwinkel onder duizend mannen. Daarbij werden de bewegingen van de ogen van de mannen werden vastgelegd, terwijl ze een vrouw voor het eerst ontmoetten of zagen langslopen op straat. Kijkend naar de bewegingen bleek 70 procent van de mannen als eerste naar de ogen van een vrouw te kijken, meldt Daily Mail. De resultaten tonen aan dat mannen na de borsten het eerst kijken naar postuur, benen, kledingstijl en billen. Ook de lengte en de huid van een vrouw staan in de top 10.

Vrouwen
Hetzelfde onderzoek werd gedaan door duizend vrouwen. Ook zij bleken als eerste naar de ogen van een man te kijken, gevolgd door zijn lach en lengte.

Vervolgens worden haar, kledingstijl, gewicht, huid en gezichtsvorm genoemd. Als laatste wordt naar de billen en de neus van een man gekeken.

Logisch
”De ogen van iemand kunnen soms al veel zeggen, dus we zijn niet verbaasd dat de meeste mensen als eerste naar de ogen van de andere sekse kijken”, stelt een woordvoerder van Murine. ”Dit onderzoek toont aan dat mannen en vrouwen eigenlijk redelijk hetzelfde naar elkaar kijken, meer dan de meeste mensen denken”, stelt de woordvoerder. ”Vaak wordt gezegd dat mannen als eerste naar de borsten van vrouwen kijken, maar dat is helemaal niet waar.”

Wandeling
17 procent van de vrouwen gaf eerlijk toe wel eens voorbij haar eindbestemming te hebben gelopen, omdat ze een mooie man voorbij zag komen. Een vijfde van de mannen is zelfs wel eens tegen een ander aangebotst, door iets te lang te kijken naar een mooie vrouw. De ogen van de Britse zangeres Cheryl Cole werden door de duizend mannen het mooist bevonden. De meerderheid van de vrouwen koos voor de ogen van acteur George Clooney.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten