Man hoeft niet langer perfect te zijn

Rijkdom, zorgzaamheid en een knappe kop staan niet langer bovenaan het vrouwelijke verlanglijstje als het aankomt op een partner. Vrouwen zijn zo goed als tevreden met enkel de zekerheid van een relatie.

Een onderzoek, gehouden onder 150.000 vrijgezellen, gaf aan dat er tijdens het daten meer gelet wordt op gezondheid, stabiliteit en verbintenis in plaats van dure cadeaus en rijkdom. De recessie lijkt hiermee een nieuwe generatie singels te hebben geschept, die niet onder de indruk zijn van hoge salarissen en romantische gebaren.

In plaats daarvan zoeken singels naar traditionele waardes, partners die zich willen binden en kinderen krijgen, aldus de Daily Mail. Enkel 14 procent van de daters ziet een hoog inkomen als een beslissende factor tijdens het zoeken naar een partner, terwijl 96 procent zegt dat emotionele binding belangrijk is.

Vrijgezel

Volgens Match, het bedrijf achter de datingwebsites Match.com en Matchaffinity.com, is trouwen een traditie die bij velen niet in de planning staat. Minder dan een derde van de daters ziet het huwelijk maar als het ultieme teken van overgave en verbintenis.

Het onderzoek wees uit dat de mensen tussen 25 en 40 het meest op zoek zijn naar een date die nuchter is en goede manieren heeft.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?