Man flirt het liefst met vrouw in kleine auto

Mannelijke autorijders mogen in de file of voor het stoplicht graag flirten met mooie vrouwen achter het stuur. Vooral dames in grote auto’s worden sexy gevonden, maar daar durven de heren juist niet mee te flirten. Liever doen ze dat met een vrouw in een kleine auto.

Op hun beurt hebben vrouwen het juist niet zo op mannen in grote auto’s; die hebben iets te compenseren, denken ze. En daarmee raken de dames een gevoelige snaar, want veel mannen zien hun heilige koe als verlengstuk van hun persoonlijkheid.

Ook zien vrouwen mannen niet als heer in het verkeer, maar gebruiken ze liever de term ’Beer in het verkeer’, doelend op het vaak onbehoorlijke verkeersgedrag van mannen in auto’s.

Deze conclusies zijn te trekken uit het online-onderzoek ’Battle fo the sexes’, waaraan ruim 8400 mannelijke en vrouwelijke autorijders hebben deelgenomen. De complete uitslag van de enquete is te vinden op www.ibizast.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?