Man betreurt gemiste carrièrekans, vrouw verkeerde relatiekeuzes

De gemiddelde man heeft vaker spijt over gemiste carrièrekansen dan de gemiddelde vrouw. Vrouwen hebben vooral spijt over verkeerde keuzes op relationeel gebied.

Dat is althans de conclusie van een Amerikaans onderzoek dat gehouden werd door de University of Illinois en de Northwestern University. Mensen hebben in de eerste plaats spijt wanneer het gaat over zaken die hen nauw aan het hart liggen, zo zeggen de onderzoekers.

Omdat relaties zo belangrijk zijn voor mensen, leiden ze ook het vaakst tot gevoelens van spijt. Gemiste kansen op professioneel en educatief vlak komen op de tweede plaats en zorgen vooral bij mannen gemakkelijk voor spijt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?