nep zwanger

Man aan je binden: koop een gebruikte zwangerschapstest

Je bent verliefd, stapeldol op die leuke vent en je wilt het hem nooit, maar dan ook nooit meer laten gaan. Wat doe je dan? In plaats van hem verwennen met aandacht of zorgvuldig uitgekozen cadeautje koop je een gebruikte zwangerschapstest. “Schatje.. ik ben zwanger”.

Nep zwanger

Dit scenario lijkt regelrecht uit een film of boek te komen maar niet is minder waar. In Amerika doen vrouwen zichzelf een positieve zwangerschapstest cadeau om hun kersverse partner voorgoed aan zich te kunnen binden. De gedachte hierachter? Een zwangere vrouw, die dump je toch niet iets minder makkelijk. Dit meldde dagblad Metro eerder deze week.

Trend

In Amerika lijkt er zich een heuse trend te ontwikkelen om de liefde van je leven voorgoed aan je te binden door net te doen alsof je zwanger bent. De kosten voor een gebruikte, positieve zwangerschapstest liggen tussen de 20 en 50 euro. En een lange zoektocht hoeven ze niet te houden. Er is zelfs een speciale site, Craigslist, waar je ze met gemak kunt vinden en aanschaffen.

Feestdagen cadeau

Een gebruiker adverteerde met: “Ik heb een positieve zwangerschapstest voor hen die een beetje hulp willen om hun man aan zich te binden gedurende de feestdagen. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen. Ik verkoop ze voor 20 dollar per stuk.”

Scheidingspieken

Het aantal advertenties is de laatste tijd toegenomen. Enkele waren als grap bedoeld, maar andere waren weer echt. En dat allemaal om een man te misleiden en ervoor te zorgen dat hij tijdens de feestdagen de relatie niet zal beëindigen. Een van de scheidingspieken van het jaar ligt vlak na oud & nieuw. En dit boezemt menig vrouw natuurlijk angst in.

Strafbaar

Een relatie met een zwangere vrouw zal een man niet zo snel beëindigen en haar minstens nog een kans geven, zo denken deze vrouwen althans die hier gebruik van maken. En een vroege miskraam is tenslotte ook zo in scene gezet..  Dergelijke tests aankopen is op zich niet verboden, maar wel als je die inzet om iemand te bedriegen of te chanteren. Dan ben je strafbaar.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Margret ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
18 oktober 2021

Vreemdgaan: half Nederland doet het

Bijna de helft van de mensen zegt ooit in zijn leven bedrogen te zijn door een partner. Een kwart is door zijn huidige partner bedrogen, of vermoedt dat dat is gebeurd. Ook geeft bijna de helft van de mensen toe dat hij of zij zelf weleens is vreemdgegaan.