Mambo stelt leeftijdscategorieën in

Uit onderzoek van reisorganisatie Mambo blijkt dat singles zich bij het boeken van een groepsreis het meest druk maken om de medereizigers. Vooral de angst voor uiteenlopende leeftijden blijkt een drempel te zijn om deel te nemen. Ondanks het feit dat de leeftijd van de reizigers nu ook al voornamelijk bestaat uit twintigers en dertigers stelt Mambo per 2008 vaste leeftijdscategorieën in. Al meer dan 10 jaar is Mambo specialist in actieve & avontuurlijke groepsreizen voor jonge sportieve reizigers tussen de 17 en 39 jaar. Met de vaste leeftijdscategorieën komt Mambo tegemoet aan de wensen van de actieve, ondernemende reiziger.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?