Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Vakantie India met kinderen
19 juni 2019

Magisch India: drie kleurrijke reizen

India is een land, waarvan ze zeggen ‘’You love it or hate it’’. Hoe dan ook prikkelt het menig reizigershart om te ontdekken tot welke categorie het behoort. India staat garant voor een onvergetelijk reisavontuur; het belanden in een wereld waar geuren, kleuren en geluiden de baas zijn.

Reisaanbod

Bij Sawadee zijn ze dol op deze bijzondere reisbestemming en hebben niet voor niets tien verschillende reizen in ons reisaanbod. India-liefhebbers kunnen hun hart ophalen en dus steeds weer een nieuw stukje India ontdekken!

Uitgelicht: India Reizen

Rondreis 1:  Noord India Compleet

Reis langs de paleizen van Rajasthan, maak kennis met het leven in de Thar Woestijn en beklim het Meherangarh Fort voor een prachtig uitzicht over de blauwe huisjes van Jodhpur. Ook bezoek  je de Taj Mahal, de roze stad Jaipur en de erotische tempels van Khajuraho. Deze complete rondreis door Noord-India eindigt in de heilige pelgrimsstad Varanasi. Voor alle reisdata en om deze reis te boeken kijk je hier!

Rondreis 2: Noord India Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Noord-India beleef je de sprookjes van Duizend-en-één-nacht in de forten van Rajasthan en bewonder je de grandeur van de Taj Mahal en de tempels in Khajuraho. De hindoeïstische rituelen in Varanasi zullen een diepe indruk op je maken. Laat je meevoeren op deze gevarieerde rondreis door het noorden van India. Alle vertrekdata vind je hier!

Rondreis 3: NIEUW! 30-daagse rondreis Noord-India en Nepal

Van Rajasthaanse forten tot machtige Himalaya toppen. Tijdens deze afwisselende en magische ontdekkingstocht door Noord-India én Nepal dompelen we ons onder in de chaos en diversiteit van India en laten we ons verrassen door de adembenemende natuur van Nepal. We reizen voornamelijk met eigen vervoer en overnachten in comfortabele en unieke accommodaties, afgewisseld met een enkel eenvoudiger onderkomen, zoals een tentenkamp in de woestijn. Om reistijd te besparen maken we een binnenlandse vlucht van Jaipur naar Varanasi. Alle info en de vertrekdata van deze rondreis vind je hier!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Groepsreis door het zuiden van IJsland

IJsland is een uniek land om vele aspecten: de watervallen, gletsjers,...

Lekker op singlereis in eigen land

Wil je graag met andere singles op vakantie maar dit jaar...

Hoe ga je als single deze zomer ontspannen op vakantie?

Nu de grenzen weer open gaan en we ineens weer (uiteraard...

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Lekker vooruitzicht: op stedentrip met leuke singles

Think ahead! Nu mensen rustig aan toch weer vakantieplannen beginnen te...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Single maar niet alleen