Terras in madrid

Madrid opent “nap bar” voor een dutje

Een hele dag rondlopen, een glaasje wijn bij de lunch en net iets te veel tapas: vakantie kan óók vermoeiend zijn, op een andere manier weliswaar. Zin om even de ogen te sluiten na een voormiddag citytrippen? In Madrid opende een “nap bar” waar je tussendoor een dutje kan doen. Ook in Brussel bestaat al een gelijksoortig initiatief.

Powernap

Het hotel is net iets te ver wandelen, maar je zou wel even een powernapje kunnen gebruiken? In de net geopende ‘dutjesbar’ Siesta & Go in Madrid wordt die wens realiteit. Niet alleen kan je er een kop koffie drinken en de krant lezen, je kan ook een privé of gedeelde kamer huren per minuut of per uur. Voor een uurtje dutten op een stapelbed betaal je acht euro, een privékamer kost je veertien euro per uur. Inclusief schoon beddengoed en een wekdienst van het personeel als het tijd is om weer op te staan.

powernap madrid

Even batterijen opladen

Zoek je het wat dichter bij huis? In het Brusselse PAUZzzz in de Belliardstrat kan je ook even de ogen toe doen. In die dutjesbar vind je zes individuele relaxatieruimtes, waar je behalve gewoon eventjes slapen nog extra services kan vragen, zoals massages of lichttherapie. Prijzen starten vanaf 7 euro per vijftien minuten, tot 25 euro voor een halfuur – afhankelijk van je behoeften. Slaap zacht!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.