MAD Company: daten voor alleenstaande ouders

Mariëtte Fehmers helpt alleenstaande ouders aan een partner bij MAD Company. De site is genomineerd voor ‘Website van het Jaar’.

‘Kwetsbaarheid is de beste bescherming tegen alles’, zegt ze aan de huiselijke keukentafel aan de Prinsengracht. Mariëtte Fehmers (43) had natuurlijk nog jaren kunnen presenteren bij SBS 6 en een dikke ton per jaar kunnen cashen, maar dat wilde ze dus niet meer: ‘Ik kon het niet meer opbrengen om Hart van Nederland van de autocue voor te lezen. Het stond zó ver van mij af.’

De bruinogige blondine heeft nu – tegen een summiere managementfee van 1.500 euro netto – haar roeping gevonden. Sinds januari van dit jaar exploiteert ze de site MAD Company.nl, een datingsite voor alleenstaande ouders en singles met een (stief)kinderwens.

De site van de afgestudeerde juriste, die vóór haar SBS-tijd ook nog werkte bij kledingmerk Esprit en een uitzendbureau, werd vorige week genomineerd voor de ‘Website van het Jaar’, die half november wordt verkozen. ‘Je zal het niet geloven, maar ik ben gelukkiger dan ooit.’

Zelf is alweer vijf jaar een single moeder (dochter Mirre is bijna 7) en ze constateerde dat er veel zoekende vrouwen zijn zoals zij. ‘Op al die datingsites hoor je succesverhalen, maar ik geloof er niks van. Bij Lexa 234 per week. Kan niet. Ik wil oprecht en zuivere dates arrangeren. Voor alleenstaanden met kinderen is het niet makkelijk, er wordt zoveel gefaket.’

Ze verwacht binnen een aantal weken een explosieve toename van leden na een optreden in Bridget Maaslands dateshow Hoe vind ik een vent?. ‘Voor Bridgets programma zijn we met achttien leden door de grachten gevaren. De liefdeszoektochtshow scoort rond de 700.000 kijkers. Als nu eens 0.1% zich inschrijft, is dat toch weer 700 leden’, droomt ze. Lees verder op De Pers.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?