tips huis verkopen

Maakt verhuizen je een blijer persoon?

Verhuizen brengt altijd de nodige stress met zich mee, al is dit grotendeels afhankelijk van de planning. Indien de verhuizing op lange termijn reeds georganiseerd wordt, heb je natuurlijk voldoende tijd om alles te plannen. Je vindt online voldoende informatie over verhuizen en zelfs nuttige verhuistips om jouw nieuwe begin op een goede manier te volbrengen. Een verhuizing kan namelijk ook een heel positieve ervaring zijn!

Financiële overwegingen

Financiële overwegingen spelen vaak een belangrijke rol als er besloten wordt om te verhuizen. Sommige mensen verhuizen omdat zij hun huidige woning niet meer kunnen betalen. Anderen hebben juist voldoende geld gespaard om een nieuwe woning aan te kopen. Het laatste geval lijkt misschien onwerkelijk maar het gebeurt meer dan dat je denkt. Denk maar aan de gelukkige Antwerpenaar die in juni bij de dit casino de Megah Moolah jackpot heeft gewonnen en met een aardige som geld naar huis is gegaan. Je moet maar geluk hebben in het leven!

Gelukkige prijswinnaars

Als jij een van de gelukkige winnaars zou zijn van een jackpot, zou jij ook een nieuw huis aankopen of onmiddellijk voor een andere aankoop gaan, zoals een wereldreis of een auto? Deze gelukkige jackpot winnaar heeft alvast gekozen om samen met zijn vrouw een nieuw huis en een prachtige auto aan te kopen en de rest van zijn geld slim te investeren. Al heeft hij toegegeven om zeker nog een keer opnieuw mee te spelen want je weet natuurlijk maar nooit…

Een nieuw avontuur

Natuurlijk hoef je niet altijd de lotto te winnen om een nieuw huis aan te kopen. Andere redenen hiervoor zijn vaak ook het ontvangen van een erfenis, of zelfs een nieuwe job. Verhuizen maakt mensen vaak blijer omdat het geassocieerd wordt met een nieuw begin, de start van iets nieuws. Je hebt de keuze om een huis weer helemaal in te richten zoals jij het wilt en dit geeft ons voldoening. Vaak is het begin van een verhuizing een moment vol spanning maar als je woning volledig klaar is, maakt dit ons zeker een gelukkig persoon, hoe je ook voor je woning betaald hebt.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?