Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
tips huis verkopen
22 oktober 2018

Maakt verhuizen je een blijer persoon?

Verhuizen brengt altijd de nodige stress met zich mee, al is dit grotendeels afhankelijk van de planning. Indien de verhuizing op lange termijn reeds georganiseerd wordt, heb je natuurlijk voldoende tijd om alles te plannen. Je vindt online voldoende informatie over verhuizen en zelfs nuttige verhuistips om jouw nieuwe begin op een goede manier te volbrengen. Een verhuizing kan namelijk ook een heel positieve ervaring zijn!

Financiële overwegingen

Financiële overwegingen spelen vaak een belangrijke rol als er besloten wordt om te verhuizen. Sommige mensen verhuizen omdat zij hun huidige woning niet meer kunnen betalen. Anderen hebben juist voldoende geld gespaard om een nieuwe woning aan te kopen. Het laatste geval lijkt misschien onwerkelijk maar het gebeurt meer dan dat je denkt. Denk maar aan de gelukkige Antwerpenaar die in juni bij de dit casino de Megah Moolah jackpot heeft gewonnen en met een aardige som geld naar huis is gegaan. Je moet maar geluk hebben in het leven!

Gelukkige prijswinnaars

Als jij een van de gelukkige winnaars zou zijn van een jackpot, zou jij ook een nieuw huis aankopen of onmiddellijk voor een andere aankoop gaan, zoals een wereldreis of een auto? Deze gelukkige jackpot winnaar heeft alvast gekozen om samen met zijn vrouw een nieuw huis en een prachtige auto aan te kopen en de rest van zijn geld slim te investeren. Al heeft hij toegegeven om zeker nog een keer opnieuw mee te spelen want je weet natuurlijk maar nooit…

Een nieuw avontuur

Natuurlijk hoef je niet altijd de lotto te winnen om een nieuw huis aan te kopen. Andere redenen hiervoor zijn vaak ook het ontvangen van een erfenis, of zelfs een nieuwe job. Verhuizen maakt mensen vaak blijer omdat het geassocieerd wordt met een nieuw begin, de start van iets nieuws. Je hebt de keuze om een huis weer helemaal in te richten zoals jij het wilt en dit geeft ons voldoening. Vaak is het begin van een verhuizing een moment vol spanning maar als je woning volledig klaar is, maakt dit ons zeker een gelukkig persoon, hoe je ook voor je woning betaald hebt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant

gerelateerde artikelen

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

Wist je dat kerstfilms goed zijn voor je gezondheid?

Ben jij ook helemaal idolaat van kerst en vind je het...

Groei aandeel singles op woningmarkt gaat verder

Bij het realiseren van nieuwe woningen zullen ontwikkelaars ook rekening moeten...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

koken & tafelen algemeen