agenda

Maak voor 2015 afspraken met je zelf

Aan het eind van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken. Terug kijken om duidelijk te krijgen voor je zelf , waar je blij mee was en wat je anders had gewild. Niet alle gebeurtenissen die je overkomen zijn had je kunnen tegenhouden, maar het wil  natuurlijk niet zeggen dat je zelf geen enkele invloed kan uit oefenen op je leven.

Niet tevreden over 2014

Stel je kijkt terug en je bent er niet blij mee. Er zijn mogelijk zaken die je je voorgenomen had en die er niet van gekomen zijn. Door alleen maar te kijken naar wat je niet gelukt is, blijf je jezelf naar beneden halen en kom je in een negative spiraal terecht. Energie die je juist nodig hebt, blijft dan laag.

Maar op nieuw is 2015 een mogelijkheid om een nieuwe start te maken. De tips die ik gevonden had waren eigenlijk voor een zelfstandige ondernemer, maar als mens ben je toch allemaal zelfstandig, met je huishouden, met je relaties, met je werkzaamheden, als zelfstandige of als werknemer of als vrijwilliger

Vertrouwen en positiviteit

Wat aan de basis moet liggen voor versterken van jezelf is vertrouwen en positiviteit.  Tegenvallers horen er bij, maar herpak jezelf en plaats de tegenvallers in hun perspectief.

De hoofdtip is dat je met je zelf afspraken moet maken. Afspraken om 2014 goed af te sluiten om er voor te zorgen dat 2015 meer succesvol zal verlopen.

10 afspraken met jezelf voor 2015

1. Wees trots op jezelf.

2. Kijk hoe je er voor stond een paar jaar terug en kijk waar je nu staat.

3. Laat de dingen op je inwerken die wél gelukt zijn.

4. Besteed zaken uit die iemand anders beter kan.

5. Schakel hulp in als je je geen raad weet.

6. Stel je flexibel op, dingen komen zoals ze komen.

7. Blijf jezelf, laat je niet afleiden door anderen.

8. Doe wat je het allerliefste doet met de mensen met wie je het liefste werkt.

9. Wees aardig en zorg goed voor jezelf.

10. Wees dankbaar.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!