Maak van jezelf een seks godin

Waarom heb je goede seks, als je geweldige seks kunt hebben? Geweldige seks krijg je als je compleet vrij bent in je hoofd, je vrij voelt om te experimenteren en je vrij voelt om je compleet te laten gaan. Om dit te doen heb je zelfvertrouwen nodig! Om te leren hoe jij je zelfvertrouwen kunt verhogen en de seksuele godin in je los laat, volg dan deze eenvoudige tips.

Lichaam

Sluit jezelf op in de slaap- of badkamer en gaan voor een grote spiegels staan zonder al te veel kleren. Bekijk (bewonder) je eigen lichaam. Het doet er niet toe of je cellulitis of brede heupen hebt. Gebruik je energie niet voor al je waargenomen gebreken. Maar concentreer je juist op de goede dingen. Wordt verliefd op jezelf, zodat jij met je mooie lichaam kunt pronken.

Verlichting

We zien er allemaal beter uit met weinig licht. Bereidt een romantisch avondje dus voor! Kaarsjes aan, gooi een gekleurde sjaal over het bedlampje en profiteren van het maanlicht. Zachte verlichting zal de lichaamsdelen waar jij niet zo blij mee bent, minder zichtbaar maken. Hierdoor kun jij je focussen en pronken met die lichaamsdelen waar je wel blij mee bent.

Moves

Herinner jij je nog, hoe dat je oefende met je kussen voor je eerste echte kus? Maar misschien ook niet? Of heb jij je eerste vriend of vriendin als oefenobject gebruikt? Wat je ook hebt geprobeerd, oefening baart kunst, ook in de liefde. Probeer gewoon die seks moves uit voor de spiegel. Je vriend of vriendin zal verrast zijn.

Dirty Mind

Denk minstens twee keer per dag, bewust aan seks. Stel je voor wat je zou doen, als je geliefde om dit moment bij je was? In bijvoorbeeld de vergadering. Wellicht stuurde je hem dan een ondeugende sms? Wat kan er gebeuren op wc of in de lift? Gebruik deze oefening als een vorm van persoonlijk voorspel.

Het visualiseer van fantasieën zoals het lezen van sexy romans of het kijken van een erotische films, is een voorbereiding voor je lichaam en geest op seks. Zeker bij vrouwen is het belangrijk dat zij hun hoofd en geest vrij maken. Een sexy roman of een erotische film kan je hier een handje bij helpen.

Kostuum

Wellicht dat je geliefde het al een keer genoemd heeft. Graag zou deze zien dat jij je verkleed als een ondeugende verpleegster of politieagente. Maar jij ziet het niet zitten! Begin dan gewoon met het dragen van een pruik. Want geef het maar toe – je hebt altijd al wilde weten hoe je eruit ziet als een blonde stoot of een roodharige verleidster – dit is nu je kans. Met het dragen van een pruik, krijg je de vrijheid om buiten jezelf te treden en iemand anders zijn.

Blinddoek

Een blinddoek tijdens het liefdesspel heeft twee doelen. Het uitschakelen van je ogen om de gevoeligheid van andere zintuigen in zekere zin te verhogen. Het loslaten van je gedachten en geest. Denk bij jezelf: Waarom niet?

Wanneer je een mentale blokkade bereikt, – en geloof ons, het is altijd mentaal, omdat je lichaam is gemaakt om seksueel genot te ervaren – denk je bij jezelf: Wat heb ik te verliezen? En maak je het echt te bont, dan zal je geliefde je heus wel terugroepen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.