Maak van jezelf een seks godin

Waarom heb je goede seks, als je geweldige seks kunt hebben? Geweldige seks krijg je als je compleet vrij bent in je hoofd, je vrij voelt om te experimenteren en je vrij voelt om je compleet te laten gaan. Om dit te doen heb je zelfvertrouwen nodig! Om te leren hoe jij je zelfvertrouwen kunt verhogen en de seksuele godin in je los laat, volg dan deze eenvoudige tips.

Lichaam

Sluit jezelf op in de slaap- of badkamer en gaan voor een grote spiegels staan zonder al te veel kleren. Bekijk (bewonder) je eigen lichaam. Het doet er niet toe of je cellulitis of brede heupen hebt. Gebruik je energie niet voor al je waargenomen gebreken. Maar concentreer je juist op de goede dingen. Wordt verliefd op jezelf, zodat jij met je mooie lichaam kunt pronken.

Verlichting

We zien er allemaal beter uit met weinig licht. Bereidt een romantisch avondje dus voor! Kaarsjes aan, gooi een gekleurde sjaal over het bedlampje en profiteren van het maanlicht. Zachte verlichting zal de lichaamsdelen waar jij niet zo blij mee bent, minder zichtbaar maken. Hierdoor kun jij je focussen en pronken met die lichaamsdelen waar je wel blij mee bent.

Moves

Herinner jij je nog, hoe dat je oefende met je kussen voor je eerste echte kus? Maar misschien ook niet? Of heb jij je eerste vriend of vriendin als oefenobject gebruikt? Wat je ook hebt geprobeerd, oefening baart kunst, ook in de liefde. Probeer gewoon die seks moves uit voor de spiegel. Je vriend of vriendin zal verrast zijn.

Dirty Mind

Denk minstens twee keer per dag, bewust aan seks. Stel je voor wat je zou doen, als je geliefde om dit moment bij je was? In bijvoorbeeld de vergadering. Wellicht stuurde je hem dan een ondeugende sms? Wat kan er gebeuren op wc of in de lift? Gebruik deze oefening als een vorm van persoonlijk voorspel.

Het visualiseer van fantasieën zoals het lezen van sexy romans of het kijken van een erotische films, is een voorbereiding voor je lichaam en geest op seks. Zeker bij vrouwen is het belangrijk dat zij hun hoofd en geest vrij maken. Een sexy roman of een erotische film kan je hier een handje bij helpen.

Kostuum

Wellicht dat je geliefde het al een keer genoemd heeft. Graag zou deze zien dat jij je verkleed als een ondeugende verpleegster of politieagente. Maar jij ziet het niet zitten! Begin dan gewoon met het dragen van een pruik. Want geef het maar toe – je hebt altijd al wilde weten hoe je eruit ziet als een blonde stoot of een roodharige verleidster – dit is nu je kans. Met het dragen van een pruik, krijg je de vrijheid om buiten jezelf te treden en iemand anders zijn.

Blinddoek

Een blinddoek tijdens het liefdesspel heeft twee doelen. Het uitschakelen van je ogen om de gevoeligheid van andere zintuigen in zekere zin te verhogen. Het loslaten van je gedachten en geest. Denk bij jezelf: Waarom niet?

Wanneer je een mentale blokkade bereikt, – en geloof ons, het is altijd mentaal, omdat je lichaam is gemaakt om seksueel genot te ervaren – denk je bij jezelf: Wat heb ik te verliezen? En maak je het echt te bont, dan zal je geliefde je heus wel terugroepen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.