nee durven zeggen

Maak ruimte voor JA met de kracht van het NEE

Zeg eens eerlijk: hoe vaak betrap jij jezelf erop dat je JA zegt tegen de verkeerde dingen? Vervelende verzoeken van je baas, negatieve gedachten die je maar niet uit je hoofd krijgt, relaties of vriendschappen die je alleen maar energie kosten, een baan die je eigenlijk allang niet meer leuk vindt … En heb je er wel eens over nagedacht wat er zou gebeuren als je hier NEE tegen zou zeggen?

In De kracht van het nee laten James Altucher en Claudia Azula Altucher je zien wat er dan gebeurt. Het scheelt je niet alleen veel tijd en narigheid, het kan zelfs letterlijk je leven redden.

Nee zeggen

Als je leert om NEE te zeggen tegen alle negativiteit in je leven, creëer je ruimte. Voor jezelf, voor nieuwe kansen, een positievere blik op de wereld, voor mensen die bij jou passen. De auteurs laten zien dat je ook het recht hebt om NEE te zeggen. En wie dat eenmaal onder de knie heeft voelt zich vrij om JA te zeggen tegen al het goede in het leven.

Dit boek leest als een trein, inspireert als geen ander en zet je écht aan het denken om de dingen voortaan anders aan te pakken!

Doe Mee & Win

Wil jij kans maken op een exemplaar van het boek “De kracht van het NEE”. Dat kan, want Singlessite.nl verloot 5 exemplaren. Dit moet je doen om kans te maken:

1. Like onze Facebook pagina en deel het actie-bericht met je vrienden
2. Mail ons jouw naam, adres en leeftijd op winactie@singlessite.nl en vertel waar jij nu JA tegen zegt en waartegen je eigenlijk NEE tegen zou willen zeggen..

De actie loopt tot en met 7 april. 

////////////////////////////////////////////////////////////////////

De winnaars zijn bekend! Wij feliciteren; Berendina Jaasma, Susanne van der Vorst, Angela Molenaar, Roel Roosen en Carla Haitsma. Jullie krijgen het boek binnen enkele dagen thuisgestuurd!

 

kracht-van-nee

Over de auteurs

James Altucher is een succesvol ondernemer, schaker, spreker, schrijver en blogger voor 15 miljoen lezers. Claudia Azula Altucher geeft les in yoga, meditatie en filosofie. Samen inspireren ze anderen met hun blogs, lezingen, boeken, online seminars en hun Q&A-sessies via Twitter.

De kracht van het nee, geluk zit in een klein woordje | James & Claudia Altucher| | ISBN 9789020211610| € 19,99 | Zojuist verschenen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!